Ruby

"Ik heb me volledig toegelegd op het genieten en delen van de geneugten des levens."
over

Toen ik 18 jaar was, begon ik mijn reis in de opwindende wereld van de Londense filmindustrie. Ondertussen streefde ik heimelijk mijn andere passies na, die me hebben gevormd tot wat ik nu ben: iemand die zich volledig toelegt op het genieten en delen van de geneugten des levens.

Werd ik op mijn 18e verleid door de allure van Londen, dit jaar ontdekte ik mijn ware toevluchtsoord in Amsterdam. Mijn passie voor kunst, in het bijzonder voor film en fotografie, kan ik hier naar hartenlust verder ontwikkelen. Bezoekjes aan galerieën of filmvertoningen maken me gelukkig.

Ik geniet van aandacht die ik krijg door de combinatie van mijn Ierse gevoel voor humor en de Germaanse glamour van een femme fatale. Ik ben trots op mijn vermogen om met finesse door elk scenario te navigeren. In het bedrijfsleven voel ik me net zo op mijn gemak als in een privésetting.

Dieren en natuur hebben een speciaal plekje in mijn hart, en ik heb met name een fascinatie voor vogels en ornithologie. Wanneer ik prachtige wilde dieren zie, vervult mijn hart zich met vreugde en ik span me dan ook in om onze kostbare planeet te beschermen.

Mijn grootste vreugde ontleen ik echter aan de mensheid. Zowel fysiek als mentaal koester ik de uitwisseling van menselijke energie. Ik ben dan ook voortdurend op zoek naar nieuwe en intrigerende vriendschappen. Elke ontmoeting, elke uitwisseling van gedachten verrijkt het leven, een voorrecht dat ik koester in mijn rol als courtisane.

Mijn hang naar genot sluit naadloos aan bij mijn spirituele reis, waarin ik me ben gaan richten op de studie van tantra en de transformerende kracht van genezing door fysieke aanraking. Als je tijd doorbrengt in mijn gezelschap voel je je lichter en beter toegerust om de uitdagingen van de wereld aan te gaan.

Op het gebied van BDSM ben ik bedreven in de kunst van Vrouwelijke Dominantie, wat niet voor doetjes is. Degene die het aandurft garandeer ik een waarlijk transformerende ervaring.

Schroom echter niet om met mij ook het avontuur van Girl Friend Experience aan te gaan, want uiteindelijk is het uitwisselen van positieve en lieve energie iets wat mij vleugels geeft en me laat slapen met een glimlach rond mijn mond.

profiel
Leeftijd Begin 30
Lengte 175cm | 5'8"
Figuur Voluptueus • Zandloperfiguur
Borstgrootte 85G - EU | 38G - US (natuurlijk)
Haarstijl Schouderlengte & steil
Kleur ogen Lichtbruin
Tint Blank
Nationaliteit Iers
Seksuele voorkeur Biseksueel
Talen Engels
Beroep Werkend
Werkterrein of studie Fotografie & film
Ethnicity Europees
Services Biseksueel duo • Erotische massage • Escort voor stellen • GFE • Ontspanningsmassage
Kinky & special Parenclub • Rollenspellen • SM dominant
Rookt Nee
Tattoos & Piercing Verschillende middelgrote en grote tatoeages, verschillende piercings (die allemaal verwijderd kunnen worden)
Beschikbaarheid Wereldwijd
Gevestigd in Omgeving Amsterdam

Favorieten

Boeken De stad & de stad van China Miéville, Een honds bestaan van Mikhail Bulgakov
Films Neon Demon, Lost Highway
Interesses Dieren & natuur, fotografie, film, tantra & het spirituele achter seks en genot
Sport Fitness, zwemmen
Keuken Thais, Vietnamees, fusion (geen vis, schelpdieren of avocado)
Drankjes Klassieke champagnecocktail, extra droge dirty martini met wodka en een olijf, wijn
Lingerie Honey Birdette, Agent Provocateur
Parfum Tabacco Mandarin van Byredo
Foto’s
error: Content is protected !!